A Story

St. Hallvard Videregående Skole

A Story er en historie om kjærlighet på liv og død.

Elevene ved musikk- og danselinjen på St. Hallvard videregående skole forteller en sterk kjærlighetshistorie om to unge mennesker som på grunn av ulik tilhørighet ikke kan være sammen, slik som Shakespeares Romeo og Julie eller Tony og Maria i West Side Story.

A Story er en unik forestilling som blander musikk- og danseuttrykk fra hip hop til klassisk. På den måten formidler elevene en historie som til alle tider har vært, og er like aktuell. En historie om kjærlighet som må kjempe for å overleve og som hindres av konflikter og motsetninger.

Det blir sterke følelser og uttrykk i Drammens Teater når 100 unge dansere, sangere og musikere entrer hovedscenen den 31. januar 2019.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Alle forestillinger

januar
31.01 - kl. 17:30 Kjøp billett
31.01 - kl. 19:30 Kjøp billett