Barcelona Flamenco Ballet

Luxurîa

Velkommen til en verden av spenning, intriger, kompliserte maktforhold, kjærlighet, lojalitet og tragedie. Opplev disse sterke sensasjonene i det nye mesterverket til Barcelona Flamenco Ballet – LUXURÎA. Stykket vises 11. november i Drammens Teater! Dette er en sjelden mulighet du er nødt til å få med deg.

Koreografert av David Gutiérrez som tidligere har hatt storartet suksess med ‘Flamenco Reborn’. Historiefortellingen og den moderne flamenco-dansen kommer til å fengsle deg ulikt alt annet du har opplevd tidligere. Historien forteller om en mann som opplever ulike konflikter i løpet av livet. Mannen er en suksessrik kunstner, med mange kvinner som er interessert i ham, men han møter på sitt livs store kjærlighet. Selv om møtet kun var gjennom et blikk, forstår han sin egen skjebne og at han ikke kan elske henne så lett. Flamencoen utforsker stolthet, ambisjon og ensomhet ved at mannen innser at begjæret hans hindrer de indre følelsene for kvinnen fra å komme fram. Måten ‘Luxurîa’ kombinerer det tradisjonelle og moderne for å formidle følelser til publikum får stykket til å skille seg fra andre flamenco balletter.

Kom og opplev ‘Luxurîa’! Se en flamenco-ballett du sent kommer til å glemme med dens intensitet, unike stil og utforskningen av komplekse temaer.

Aldersgrense: 16 år.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.