Jonas Fjeld

Bli med på en uforglemmelig romjulskonsert med Jonas Fjeld, på hjemmebane. Vi er stolte av å presentere en kveld med musikk, glede og julevarme.

Jonas Fjeld, en ekte lokalhelt, vil ta deg med på en musikalsk reise. Med røtter dypt forankret i Drammen, vil konserten hans være en feiring av både julen og byens musikkarv. Gi deg selv og dine nærmeste en ekstra spesiell romjulsgave. Sammen kan vi skape varige minner og dele øyeblikk av glede og fellesskap.

Denne konserten blir en sjanse til å hylle en av våre egne, en artist som har satt Drammen på den musikalske kartet. Av erfaring blir billettene raskt revet bort, så sørg for å sikre deg plass tidlig! La oss sammen fylle Drammens Teater med musikk og hjertevarme. Vi sees på konserten!

Med seg på scenen har Jonas Fjeld denne gjengen:
Andreas Barsnes Onarheim – Diverse strenginstrumenter
Ben Basgård – Gitar, lapsteel, vokal
Hans Cato Kristiansen – Trommer, perk, gitar, vokal
Finn Tore Tokle – Bass og vokal
Stina Kjelstad – Vokal og diverse instrumenter
Ole Jørn Myklebust – Trompet og keys

30. desember
SceneHovedscenen
Prisfra 520,- til 630,-
Praktisk infoGamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.