A Saucerful of Secrets

The Wall 40 år

A Saucerful Of Secrets er Norges fremste Pink Floyd tribute band!  

Siden 2006, på scener og festivaler som Drammen Elvefestival, Vindmølle-Larm, Pomorfestivalen, Drammens Teater, Ullensaker Kulturhus og Hard Rock Cafe, har de vist at de er de fremste av de fremste til å hedre originalene i Pink Floyd, og at de tilnærmer seg originalene med kjennskap og respekt som ingen kan matche de på.

Bandet har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker-baserte symfoniorkesteret Musica Sinfonietta. Disse konsertene ble en stor suksess, og viste at bandet har både en stor trygghet og allsidighet i sine tolkninger av låtene. 

I 2019 legger bandet ut på sitt største eventyr frem til nå. I anledning 40-årsjubileet for mesterverket The Wall legger ASOS ut på en Norgesturne med showet "The Wall 40 år". I showet spiller de seg gjennom hele albumet, supplert av en skjerm som på delikat vis krydrer showet med klipp fra filmen fra med samme navn som Roger Waters slapp i 2014, samt animasjoner og klipp fra originalfilmen.

Resultatet er en konsertopplevelse av de sjeldne, et show som vil få til og med de mest garvede Pink Floyd-fans til å måpe. 

Barene holder åpent fra 18:00. Dørene til salen åpner ca 18:40. Konsertstart er 19:00. 


Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.