In Memory of Elvis Gospel

I fire år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk - også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge.

Ved utgangen av 2017 hadde de tre telemarkingene gjort mer enn 120 konserter hvor de tolket noen av hans mange hits. I 2018 ville de gjøre en helt ny produksjon - at det ble med gospel som ramme var ingen tilfeldighet! 

Elvis spilte inn nærmere 800 sanger på plate. 79 av disse var gospel og det var for disse han mottok den største annerkjennelsen! I løpet av sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - de var alle for hans gospel innspillinger!

Tidenes mest populære artist var religiøs og det var gjennom sin tro at han hentet inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne! 

KOMMER TILBAKE TIL DRAMMEN

I januar 2018 var det premiere på "In Memory of Elvis Gospel" - 78 konserter ble gjennomført frem til november.  To av disse ble spilt for utsolgt Bragernes kirke og Åssiden kirke! Suksessen har vært så stor at det forlengst er besluttet å fortsette med samme produksjon i 2019.

Fredag 1. mars er det klart for et nytt besøk i Drammen, denne gangen i ærverdige Drammens Teater. Drammen International Gospel Choir medvirker sammen med The FAB-3! 

EVENTYRLIG MOTTAKELSE

Porsgrunn Dagblad skrev etter premieren at dette rett og slett var mesterlig og at det var episk gospel! Telemarksavisa mente at det var mesterlig, mens Varden konstaterte at trioen fikk trampeklapp og stående ovasjon!

Drammens Tidene sier at konserten skapte sørstatsstemning, Sogn Avis fikk gåsehud, mens Brønnøysund Avis sa at dette var himmel på jord og delte ut en 6´er på terningkast! Avisen Agder mente Elvis ville vært stolt av det de presterte og Tidens Krav konkluderte med; halleluja, for en trio!


Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.