Sivert Høyem

Parketten, torsdag

Velkommen til Parketten 2024 og konsert med Sivert Høyem! For mer informasjon om festivalen, klikk her.

Sivert Høyem: ON AN ISLAND-TOUR

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. 

Singelen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island som ventes 26. januar. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada. 

Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til.  

Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde. 

Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien. 

Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med. 

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

Vi åpner vår foajé fra 18:00 med god stemning. DJ spiller i foajéen fra 18:30. Dørene til Hovedscenen åpner 19:20. Konsertstart er 20:00. Foajéen er åpen etter endt konsert.


Konserten er en del av Parketten 2024. Klikk på bildet for å lese mer om Parketten-festivalen. 

Praktisk info
Velkommen til Parketten på Hovedscenen. Stående plasser i Parketten/gulvet, sittende plasser i losjeradene/etasje 1-3. 18-årsgrense + vergeordning.

Festivalområdet åpner 18:00 hver dag. Dørene inn til Hovedscenen åpner 45 min før konsertstart.

Har du behov for rullestol- eller ledsagerbillett? Ta kontakt med oss.

For mer informasjon om festivalen, se her.