Maria Mena

Parketten, fredag

Velkommen til Parketten 2024 og konsert med Maria Mena. For å lese mer om festivalen, klikk her

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjerte og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.

Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert henne selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berør mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som ‘I don’t want to see you with her’, ‘Not OK’, ‘Just hold me’ og ‘All this time’.  

Under de magiske konsertene i 2022 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister.  

2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer et nytt album med tittelen ‘and the came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den. Albumet slippes i september, og det er allerede sluppet tre singler ´Not worth it´, ´Try again tomorrow´ og ´Easy Love´. 2024 fortsetter i samme tempo. 

Maria tar med seg bandet for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den for å gi nok en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.

Vi åpner vår foajé fra 18:00 med god stemning. DJ spiller i foajéen fra 19:00. Dørene til Hovedscenen åpner 20:20. Konsertstart er 21:00. Foajéen er åpen etter endt konsert.


Konserten er en del av Parketten 2024. Klikk på bildet for å lese mer om Parketten-festivalen.

Praktisk info
Velkommen til Parketten på Hovedscenen. Stående plasser i Parketten/gulvet, sittende plasser i losjeradene/etasje 1-3. 18-årsgrense + vergeordning.

Festivalområdet åpner 18:00 hver dag. Dørene inn til Hovedscenen åpner 45 min før konsertstart.

Har du behov for rullestol- eller ledsagerbillett? Ta kontakt med oss.

For mer informasjon om festivalen, se her.