Emilie Nicolas

Parketten, lørdag

Vi ønsker velkommen til Parketten 2024! For å lese mer om festivalen, klikk her.

Emilie Nicolas ble tatt imot med åpne armer av både kritikere og publikum da hun slapp albumdebuten “Like I’m a Warrior” i 2014. Hun toppet albumlista og mottok to Spellemannpriser – en bragd hun gjentok med sitt neste album, “Tranquille Emilie” (2018). I kjølvannet av albumslippet solgte hun ut både Sentrum Scene og to kvelder i Den Norske Opera og Ballett. 

I 2020 kom tredjealbumet, “Let Her Breathe”, som ble trukket frem som et av årets beste album på flere hold. Musikalsk spinner Emilie en rød tråd fra sin skolerte jazzbakgrunn mot et stadig mer nyskapende popunivers. Det siste året har hun sluppet tre singler (“Easy”, “Limits” og “Everyday”) der hun med “Easy” tok sitt så langt tydeligste steg ut på dansegulvet. Med pulserende beats og dunkle toner tvinger den frem beskrivelser som ikke kunne tilhørt så mange andre: Dansbar melankoli. Fengende fortvilelse. Der det veksles uanstrengt mellom det organiske og det digitale. 

I 2024 blir det endelig mulig å oppleve Emilies univers i liveinnpakning igjen, når hun tar med seg det fantastiske bandet sitt til et knippe norske scener, deriblandt Drammens Teater. Gå ikke glipp av det! 

Vi åpner vår foajé fra 18:00 med god stemning. Supportband spiller i foajéen fra 19:00. Dørene til Hovedscenen åpner 20:20. Konsertstart er 21:00. Foajéen er åpen etter endt konsert.


Konserten er en del av Parketten 2024. Klikk på bildet for å lese mer om Parketten-festivalen.

Praktisk info
Velkommen til Parketten på Hovedscenen. Stående plasser i Parketten/gulvet, sittende plasser i losjeradene/etasje 1-3. 18-årsgrense + vergeordning.

Festivalområdet åpner 18:00 hver dag. Dørene inn til Hovedscenen åpner 45 min før konsertstart.

Har du behov for rullestol- eller ledsagerbillett? Ta kontakt med oss.

For mer informasjon om festivalen, se her.