Parketten

Dette har vi gledet oss til å si: Velkommen til vår nye festival Parketten i Drammens Teater.  

Hvorfor Parketten?
Parketten er områdenavnet på gulvet foran scenen i Drammens Teater. Her er det til vanlig stoler. Når Parketten arrangeres blir alle stolene i Parketten tatt ut og du kan oppleve stående konsert i Parketten + sitteplasser i losjene. En helt unik opplevelse i ett av Norges fineste teater. 

Hovedkonsertene vil foregå på Hovedscenen, men vi vil strekke oss til at festivalområdet er i hele vårt område (Glassfoajé, 4. Losjerad og gangene rundt i det gamle teaterbygget). Vi sikter oss inn på supportband og god stemning fra 18:00 hver festivaldag. 

Alle festivalpass er stående plasser. Festivalpass kan byttes til festivalbånd uken før festivalstart og før konsertstart. 


Sivert Høyem - 14. mars
On and Island-Tour. På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. Les mer.


Maria Mena - 15. mars
Maria tar med seg bandet for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den for å gi nok en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av. Les mer.


Emilie Nicolas - 16. mars
I 2024 blir det endelig mulig å oppleve Emilies univers i liveinnpakning igjen, når hun tar med seg det fantastiske bandet sitt til et knippe norske scener, deriblandt Drammens Teater. Gå ikke glipp av det! Les mer.

For mer informasjon om festivalen, se vår egne landingsside med praktisk informasjon her

14. mars – 16. mars
SceneHovedscenen
Prisfra 450,- til 680,-
Praktisk infoVelkommen til Parketten på Hovedscenen. Stående plasser i Parketten/gulvet, sittende plasser i losjeradene/etasje 1-3. 18-årsgrense + vergeordning.

Festivalområdet åpner 18:00 hver dag. Dørene inn til Hovedscenen åpner 45 min før konsertstart.

Har du behov for rullestol- eller ledsagerbillett? Ta kontakt med oss.

For mer informasjon om festivalen, se her.