God jul, lille venn – Drammen

Innsamling

Ønsker du å gjøre en forskjell for barn og unge i Drammen?

Vi håper du vil ta del i dugnaden God jul, lille venn som i år arrangeres for 12. gang! Dugnaden har som mål å samle inn nye ubrukte julegaver til barn og ungdom i familier som har litt mindre å rutte med.
I Drammen gir vi gavene til Barnas Stasjon, Sammen for Buskerud, Drammens sanitetsforening og Frelsesarmeen, som igjen deler de ut til barna som trenger det mest.

Hva gjør du for å delta?
For å delta på "God jul, lille venn" må du trykke «Skal» på Facebook-arrangementet.

Hva gjør du om du ønsker å gi mer enn en gave?
Legg igjen en kommentar på innleggsiden i Facebook-arrangementet til God jul, lille venn.

Hvor og når samles gavene inn?
Lørdag 2. desember på Drammens Teater fra kl. 12-15.

Hvem skal du kjøpe gave til?
Listen med utdeling av alder og kjønn legges ut i løpet av november. Her vil du finne navnet ditt og hvilket kjønn/hvilken alder du har fått utdelt.

Hva skal slags gave bør du gå for?
En ny og ubrukt julegave, gjerne upraktisk og morsom. Pris: 100-400 kroner.

Hva gjøres med gavene som samles inn?
Julegavene leverer vi videre til Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Drammen sanitetsforening og Sammen for Buskerud som sørger for at de havner i de rette barnehender.

En stor takk til deg som kan og vil være med på denne juledugnaden som bidrar til å glede mange barn og unge i Drammen kommune. Del veldig gjerne dette arrangementet i eget nettverk.

Hjertelig hilsen
Anikken Hjelde
Initativtaker, God jul, lille venn.
----------------

«God jul, lille venn» er en dugnad hvor målet er å samle inn nye julegaver til barn i familier som har litt mindre å rutte med. «God jul, lille venn» ble startet i 2011 av Anikken Emilie Hjelde. Dugnaden har forplantet seg i vårt langstrakte land og hatt innsamlinger fra nord til sør. Storbyer som Oslo, Drammen, Stavanger, Bodø, Kristiansand, Trondheim, Bergen m.f. har vært og er en del av denne dugnaden.
Ønsker du å starte en dugnad der hvor du bor? Da må du kontakte Anikken Hjelde, enten via messenger på facebook eller på e-post: anikkenemilie@hotmail.com

PS: Følg eventet på Facebook for all informasjon.