Moa Lignell

Foajékonsert

Vel møtt til foajékonsert med Moa Lignell i Fjerde Losjerad. 

Med stor kunnskap innen både låtskriving og musikkskaping har Moa Lignell siden starten av sin karriere inspirert og innpodet håp hos de fleste som har blitt møtt av musikken hennes. Under eget navn har hun gitt ut to album og turnert rundt om i landet, både som soloartist og sammen med blant andre Melissa Horn, Anna Ternheim og Janne Schaffer. Hennes tekster og musikk har også blitt fremført av kjente artister som nevnte Melissa Horn, Sonja Aldén og Jens Hult.
Fem år har gått siden hun slapp det siste albumet «Ladies Man», der hun gjorde duett med Plura, og det er nå på høy tid å gi ut ny musikk. Våren 2020 ble Moa Lignells nye album, «Oh Daughters» sluppet og hyllet av blant andre musikkjournalist Jan Gradvall.

Albumet har utviklet seg over lengre tid, noe som har medført at temaet skifter, fra lykke til sorg, fra tapt kjærlighet til funnet. Ikke ulikt en dagbok satt til musikk som har vært fylt med personlige refleksjoner i flere år. De personlige tekstene bindes sammen med et stilrent musikalsk uttrykk, der opptak fra stuen veves sammen med spor meislet ut sammen med produsent Robert Qwarforth i studio.

Etter tre album på engelsk valgte Moa Lignell å gå en annen vei. Hun byttet språk og skrev svenske tekster, noe hun tidligere bare hadde gjort som låtskriver for andre artister. – Svensken var mye mer naken, og det skremte meg i starten, men da jeg turte å krysse den kneika, ble resultatet bedre, sier Moa Lignell om valget. I fjor fikk hun sin første smak og nå følger hun opp med singelen «Så blåögd är jag», hvor hun har med seg Ane Brun som duettpartner.

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.