Kristin & Kvistum Acoustic

Foajékonsert

Nære og inderlige stemninger, sterke melodier og solid musikalitet i et sjelfullt samspill. Det er hva duoen Kristin & Kvistum handler om.

Kristin Sevaldsen og Lars A. Kvistum oppsummerer fem a°rs samarbeid med et nytt akustisk duo album. Hovedtyngden av materialet har de hentet fra hver sine tidligere plateutgivelser, men her er låtene befridd fra de opprinnelige band arrangementene. Bare sopransaksofon og flygel sta°r igjen. Musikken er skjør og naken, men den puster og lever. Albumet byr også på et knippe helt nye låter. ?

Alt er innspilt i løpet av én intens dag i Stable Studios i Oslo.

Duoen Kristin & Kvistum har samarbeidet siden 2013, samt også utgjort kjernen i Kristin Sevaldsen Group (KSG) og hennes solo utgivelser i 2015 og 2017.

Idéen med dette albumet er først og fremst å presentere det lyriske materialet i en ren og nedstrippet form. Acoustic er et ærlig album som lar seg gjenskape live på scenen. Publikum kan gå hjem og lytte mer til musikken de nettopp har hørt, mens nye arrangører skal vite hva de får når de ønsker å engasjere denne duoen til sitt event.

Her er delikate improvisasjoner, med tydelige referanser til jazz, folkemusikk og filmmusikk. Musikerne lar lytteren komme tett på. De lar pusten fra saksofonisten og knirkingen fra pianokrakken og pedalene høres når de spiller. Det er intimt og helt akustisk.

Saxofonist og komponist Kristin Sevaldsen har utgitt fire soloalbum og har hovedsakelig jobbet som soloartist med en klar musikalsk signatur. I tillegg har hun også arbeidet som freelance musiker både nasjonalt og internasjonalt.

Pianist og komponist Lars A. Kvistum har et tydelig særpreg som særlig kommer til uttrykk på hans tre soloutgivelser med synthmusikk. Foruten solokarrieren har han arbeidet som freelance musiker i flere år, nasjonalt og internasjonalt.

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Toaletter ligger rett ved scenen.