Hanne Sørvaag

Foajékonsert

Hanne Sørvaag er vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har utgitt seks soloalbum, hvorav den største suksessen er Cover me som var på topp ti på album-listen i Norge i 2011. Internasjonalt er hun mest kjent som komponist. Hun har skrevet hits som har solgt nær fem millioner i 70 land. Sangene My Destiny og Say hello to goodbye gikk begge høyt på Billboard-listen i USA, My Destiny gikk helt til 2.-plass. I Norge gikk Maria Arredondo til topps på radio-spillelisten Hit 40 og nådde 4.-plass på VG-lista i 2007 med Sørvaags Brief and Beautiful. I januar 2017 toppet hun Spotify-spillelisten i Norge med sin versjon av Benny Borgs God morgen min kjære. Hennes versjon toppet også iTunes-salgslisten.

Hun platedebuterte i 2002 under navnet Paris med CD-en You know me som nådde 38.-plass på VG-lista. Flere av hennes album har vært rangert på VG-lista, blant annet Cover me med 9.-plass i 2011. Dette albumet inneholder Melodi Grand Prix-bidraget hun fremførte selv You're Like A Melody og hennes egne versjoner av en rekke av låtene hun hadde skrevet for andre. I 2012 ga hun ut sangboka Like A Melody. I 2016 gav hun ut duett-plata Featuring, som er hennes siste album.

I 2017 har Sørvaags artistkarriere hovedfokus igjen. Hun har innledet samarbeid med managementet Kulturservice AS som nå jobber med hennes karriere og booking. Hun jobber nå med nytt album med utgivelse våren 2018.

Både 2017 og 2018 brukes flittig til spilling på kulturhus, festivaler og events.  I 2018 ligger en ny kulturhusturné på planen.

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Toaletter ligger rett ved scenen.