Jazzisk

Musikalsk poesi med Helge Iberg og Lars Saabye Christensen

Konserten er flyttet fra Fjerde Losjerad til Studioscenen. Din billett er gyldig for ny sal. Velkommen! 

---

Musikalsk poesi med Helge Iberg, klaver og Lars Saabye Christensen, forfatter.

Helge Iberg spiller sine tolkninger av ikoniske Beatles-låter. Forfatter Lars Saabye Christensen leser dikt og poetiske tekster skreddersydd for konserten, sammen med personlige kommentarer fra sitt eget Beatles-univers.

Konseptet Jazzisk ble en suksess i fjor, musikk som sprenger grenser mellom sjangere, som er kreativt lekende, men på en seriøs måte. Helge Ibergs CD The Black and White album har fått fantastiske anmeldelser i europeisk musikkpresse. Iberg har blitt invitert til noen av de store musikkfestivalene for å fremføre sine tolkninger av Beatles musikk. Klangrikt, spennende, overraskende, og poetisk på en måte som gjør at Lars Saabye Christensens lesning og fortellinger skaper en helhetlig konsert. Dette er en forestilling som treffer publikum, allerede er den gjort med suksess i kulturhus og festivaler.

Lars Saabye Christensen er en av Norges mest populære forfattere i sin generasjon. I manges bevissthet er hans oppvekstroman Beatles et av de viktigste tidsbildene fra andre halvdel av 1900-tallet. Boken, som ble filmatisert i 2014, ga han Cappelen-prisen og berømmelse utenfor Norges grenser.

Unummererte sitteplasser.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.