SwingCompaniet med gjest: Live Foyn Friis

Foajékonsert

SwingCompagniet ble etablert høsten 2016. Orkesteret spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesteret beveger seg i det musikalske landskapet mellom svingende dixieland og storband musikk, samt jazzballader ispedd blues og latinamerikanske rytmer. «The American Songbook» står sentralt i orkesterets repertoar.

Orkesteret består av: Tom Nilsen altsaksofon og klarinett, Dagfinn Berge tenorsaksofon og klarinett, Trond Anderssen barytonsaksofon, klarinett og bassklarinett, Yngve Greni trompet og flygelhorn, Øyvind Hauger trompet og flygelhorn, Sven Arne Trolsrud trombone, Raymond Enersen gitar, Søren Hielm Friis piano, Sverre With kontrabass og el-bass, Ingar Andresen trommer.

Gjesteartist under konserten er: Live Foyn Friis, fra Norge, Danmarks nye jazzstjerne. Hun fremstår som en moden vokalist og tekstforfatter, komponist, bandleder med noe helt eget.

Hun har gjort utallige konserter i inn – og utland enten med sin egen trio eller som soloartist i samarbeid med utallige jazzband, storband, samt korps og symfoniorkester. Hun har hatt konserter på en rekke jazzfestivaler og det kan nevnes Molde, Århus, Oslo, Christiania mfl.. Live har et uttrykk så sterkt og på samme tid så musikalsk, at det vil stå klart for alle at her er en kvinnelig solist med verden for sine føtter! Hvis man skal forelske seg i en vokal, så er det kanskje Live! 

Denne lørdagen vil hun bli å høre sammen med SwingCompagniet i Foajekonserten på Drammens Teater. Her blir det fullt! En ny norsk vokalstjerne har meldt sin ankomst. Ikke kom å si at du ikke ble advart når det utsolgt på døra.

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Toaletter ligger rett ved scenen.