Drammen Glassverk Musikkorps

Drammen Glassverk Musikkorps presenterer «SVINGENDE PERLER», et knippe med kjente og kjære storbandlåter.

Sammen med vokalist Christin Bastiansen og dirigent Henriette Wie Flaig, håper vi på en svingende og underholdende aften på studioscenen i Drammens Teater. Her blir det vanskelig å sitte stille i stolen kan vi love.

Drammen Glassverk Musikkorps:
Drammens Glassverk Musikkorps er et aktivt amatørkorps i Drammen som ønsker å spre glede og god musikalsk kvalitet. Vi er en gjeng engasjerte musikalske optimister som sammen med vår fantastiske dirigent, møter opp på øvelser og konserter for å ha det gøy.........men vi tar hobbyen vår på amatørmessig alvor. Vi har vårt eget øvingslokale med god plass til alle som vil spille sammen med oss.

Vi blåser i det meste, men er de beste ….på instrumentene! 

Henriette Wie Flaig:
Henriette har vært dirigent hos oss i DGMK siden høsten 2022 og er en meget engasjert, pedagogisk og dyktig musikalsk leder.

Hun har sin utdanning fra Universitetet i Tromsø, avdeling kunstfag, Norge og Musikkhøgskolen i Trossingen, Tyskland hvor hun avsluttet sin master i 1999. Hun har også en videreutdanning i Administrasjon og Ledelse fra Norges Musikkhøgskole.

Hun har hele tiden jobbet både som pedagog, fløytist og dirigent ved forskjellige kulturskoler og orkestre i Tyskland, Norge og i senere tid Asia. Hun har vært dirigent, dommer og fløytist flere år på rad på fløytekonkurranser i både Singapore og Vietnam og har jobbet som foredragsholder for det Tyske korpsforbund, Bundesvereinigung Deutscher Musikerverbände e.V.

Henriette er regelmessig engasjert som dirigent og dommer for Norges Musikkorps forbund i tillegg til å undervise ved Bærum kulturskole. Januar 2023 avsluttet hun et treårig engasjement som koordinator for UngMusikk i delregionen Vest og begynte som dirigent for Drammen Glassverk musikkorps.

Hun har vært fast medlem av fløytekvintetten 5 på Tvers siden høsten 2011 og kvintetten reiser mye rundt i inn og utland for å jobbe med barn og ungdom der fokus er på kammermusikk og spilleglede på tvers av alder. I tillegg holder kvintetten en rekke konserter og har siden oppstarten fått hele 7 bestillingsverk skrevet til seg.  

Christin Bastiansen:
Christin Bastiansen er en meget dyktig vokalist som vi har hatt gleden av å samarbeide med i mange år i forskjellige settinger. Hun har utdannelse fra musikkonservatoriet og jobber som frilans vokalist. 

Velkommen til en svingende konsert med DGMK! 

19. mars
SceneStudioscenen
Pris250,-
Praktisk infoVelkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.