My Land

Bli med inn i en verden av lys og skygger skapt av seks fantastiske utøvere som tøyer fysikkens grenser. Bli med inn i en uforglemmelig drøm hvor historier om tradisjon, frihet og kjærlighet utspiller seg på en scene full av sand. En sand som symboliserer jordens og menneskehetens opprinnelse.

Ta med hele familien på en opplevelse du sent vil glemme! Nysirkus er det nye sirkus, bergtatt bringes du med i en annen verden full av illusjoner, spenning og overraskelser. Alt skapt av profesjonelle utøvere uten tale.

My Land er rå akrobatikk kombinert med vakker og poetisk dans, i regi av koreografen Bence Vági (tidligere profesjonell danser).

PS: På grunn av fysisk krevende øvelser som krever full konsentrasjon, er det strengt forbudt å ta bilder eller bruke blitz under forestillingen.

Kompaniet Recirquel har gjort seg bemerket på den internasjonale teaterarenaen med sine vakre fysiske forestillinger. Deres siste produksjon, “My Land”, lå som favoritt på anmeldernes topplister under teaterfestivalen Edinburgh Fringe sommeren 2018.

Alder: Fra 8 år.

Foto: Zsofia Palyi for CAFe Budapest Contemporary Arts Festival

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.