Bohemene og Den Gyldene Freden

En musikalsk perle av en forestilling hvor publikum blir med på en lystseilas med mange av Taube og Vreeswijk´s klassiske viser og figurer.

Forestillingen er inspirert av den legendariske kunstnerrestauranten «Den Gyldene Freden» i Gamla Stan i Stockholm, hvor visegigantene Evert Taube og Cornelis Vreeswijk hadde sine stambord. Her levde de ut sine sosiale liv med kvinner, vin og sang – med venner og uvenner! Bohemske stemninger omkranser de kjente viseperlene som er krydret med humoristiske anekdoter, hvor sangere, dansere og musikere spiller ut livet.

PÅ SCENEN: Johan Christer Novsjø, Yngve Fritjof Kristiansen, Øystein Lund Olafsen, Mariama Slåttøy, Mikkel Are Olsenlund, Tarjei Nysted, Ole Martin Thorset og Grethe Gunn Solberg Hansen.

Regi og koreografi: Lisbeth Rønning.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.