Roy Einar Dreng og Helge Gravvold

På denne konserten skal Roy Einar og Helge, som begge er vokalister og gitarister, gjøre hvert sitt sett. Begge kommer trolig til å ha med seg en ekstra musiker på scenen.

Om artistene:
Roy Einar Dreng spiller americana/folk-musikk, og er helt klart inspirert av britisk og norsk folkemusikk, roots, country og Bob Dylan. Roy Einar har en spesiell energi og formidlerevne fra scenen. De siste årene har han gjort flere festivaler og kulturhusturnéer i Polen, men også i Italia, Danmark og ikke minst her hjemme i Norge, hvor konsertene hans bruker å trekke mye folk. Diskografi: "Roy sings Dylan" (EP; 2000), "Bob Band Tangled Up in Blue" (album, 2001), "RED Live" (album, 2011), "R.E.Dreng & Friends: Middle of the Night" (album, 2016).

https://www.youtube.com/watch?v=8zExoN9wg04&feature=youtu.be 

Helge Gravvold har gjennom 30 år vært et kjent navn fra midtnorske musikkscener. Den allsidige musikeren har gitt ut tre album med pop, viser og rock, og blir jevnlig spilt på radioen. Sommeren og høsten 2018 har de norskspråklige låtene også fått mye oppmerksomhet i Brasil og Argentina, og musikkvideoene hans er så langt sett over 100.000 ganger bare på Facebook! Både i tekstene og de melodiøse sangene til Helge Gravvold er det stor spennvidde, fra det rå og harde via det optimistiske og lette til det rolige og tankefulle. Diskografi: "Elevator to the Edge of Heaven" (album, 2010), "Lagnad" (album, 2013), "Djevelsk spetakkel" (single, 2016), "Utan filter" (single, 2016), "Den første og den siste" (EP, 2016), "Ingen andre" (album, 2018). https://www.youtube.com/watch?v=jzOgn_sBHkc&t=23s

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Toaletter ligger rett ved scenen.