Hanne Boel

Akustisk trio

Den danske sangerinnen har samlet en akustisk trio bestående av henne selv og de to gitaristene Jens Runge og Jacob Funch, når hun nå kommer på besøk til Drammen! 

Hanne er nyforelsket eller kanskje mer gjenforelsket. Gjenforelsket i å gjøre det hun er god til og elsker det å synge sammen med musikere for et publikum som hun gjerne vil gi en god opplevelse og noe å tenke litt over. Publikum kan forvente en kombinasjon av det prøvde, det nye, soul, blues og jazz - alt det, som Hanne Boel står for. På sin akustiske turné nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nåtid. Boel kombinerer egen backkatalog med personlige og karakterfulle fortolkninger av sanger som står hennes hjerte nær. 

Hanne Boel slo igjennom som sanger i slutten av 1980-årene og har siden da befestet seg på toppen av den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 utgivelser bak seg. Siste året spilte Hanne Boel mange utsolgte konserter rundt omkring i Danmark. 

Nå fortsetter suksessen med flere konserter i både Danmark og Norge.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.