Tasty 15 år

Tilbake til 60-tallet

Tasty spiller den gode gamle musikken fra 50- og 60-tallet og er stert inspirert av grupper som The Shadows, Spotnicks, Beatniks og Vanguards. Foruten instrumentale perler, krydrer bandet også sine forestillinger med kjente og kjære vokaler fra 60-tallet av Cliff Richard, Pussycats, Beatles, Stones og Kinks, for å nevne noen.

Tasty ble etablert i 2004 med Rune Moe fra Drammen som en av grunnleggerne. Bandet har etablert seg i toppen av Europeisk shadowsmusikk og spilt på festivaler i både England, Nederland, Tyskland, Finland, Sverige, Danmark og Norge. Tasty har blant annet hatt ex-Shadows bassist Brian Locking, Spotnicksgitaristene Bo Winberg og Bob Lander, samt den norske gitarlegenden Svein Finjarn som gjesteartister.

Tasty har gitt ut 2 CDer og 1 DVD, og er også med på flere samleutgivelser både i Finland, Nederland og Tyskland.  

Tasty spiller med energi og entusiasme for å skape den gode gamle stemningen fra 60-tallet. Med stilriktige dresser, gitarer, forsterkere og ekko lover vi en minnerik 15-årsfeiring i Drammen. 

Gjesteartist er Per Hellerud som var med å starte New Jordal Swingers i 1973. I tillegg ble han Oslomester med Shadowbandet The Quintones i 1963. Vi gleder oss til å ha med Per på jubileet 

Tasty består av
Rune Moe (gitar, og grunnlegger)
Daniel Gullien (gitar og vokal)
Jan Halvorsen (bass)
Øivind Karlsen (trommer) 

Som forband får vi de lokale heltene The Steel Chords fra Drammen. Steel Chords begynte som Shadowband allerede i 1961 og «restartet» originalbesetningen for et par år siden - der tre av gutta fra 1961 stiller. De spiller et sett med Shadowsmusikk, og vi håper på at deres store vokalhit i «Corrina Corrina» dukker opp også. 

The Steel Chords er
Terje Bølstad (sologitar)
Hans Jørgen Kulberg (rytmegitar)
Rune Duni (solo og rytmegitar)
Bjørn Erik Kongslie (bassgitar)
Jens M. Magnussen (trommer)

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.