SUN KING

Second coming

En ny rituell aften gjennom tidløse univers, rom, sfærer og landskap.

Reisen går videre inn i nye rom med ny forestilling. Råmaterialet og inspirasjon til sceneproduksjonen er hentet inn basert på mer enn 21 år med pilegrimsreiser fylt med visuelle og rituelle sanseinntrykk.

Vises på Hovedscenen i Drammens Teater. Bli med på en unik og kunstnerisk historiefortelling basert på personlige erfaringer.

Lyd Visuelt Tekst Installasjon Lyrikk Melodi Bevegelse Rom Reise Historie Kultur Natur Vandring Tidløst Spirit Ritualer.

Ego-død og innvielser med vandring inn i skjulte hellige landskap, tett på tidløse kulturer.

Tidløse historier fortelles med lyd, bilde og bevegelse. Bilder, lydopptak og objekter er samlet inn fra Tibet, Bhutan, Nord Norge og Island, Japan og USA, Nepal og Zanskar, Altai og Sibir.

Gjennom et sammensatt kunstnerisk uttrykk er agendaen å fremme møtene mellom Bhutansk, Tibetansk, Indisk, Sibirsk, Native American, Samisk og Norrøn kulturarv. Fra urkultur til tidløs sci-fi intergalaktisk og her og nå. Vår tid.

En bevegelig scene og produksjon med koreografi av de kvinnelige elementer. Balansen mellom maskulinitet, femininitet, og det ikke-dualistiske. Inspirasjon fra gamle rituelle dansetradisjoner, tydeliggjør og balanserer uttrykket, noe som igjen gjenspeiler globale og universelle fellestrekk.

Kreativ overflod i multikunstneriske utrykk med lyd, bilder, bevegelser, installasjoner, dans, film, lys og dekor.

Forestillingen settes opp bare for en dag, og vil derfor bli filmet.

Medvirkende folk med kreative samarbeidsrelasjoner til bla.: Huun Huur Tu, Boine, Sevåg og J.A.Bær, Wushu, Attic m.fler.

Produksjon og regi: Jørgen Nøvik

Reisen fortsetter og går videre med ny forestilling.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.