Remme Brothers Band og Olè Ask & Yellow Cabs

Loyal Oak Productions presenterer en kveld med to konserter! 

REMME BROTHERS BAND
Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming. 

Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who. Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde. Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i Remme Brothers Bands låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår, og dette gjenspeiles i musikken. 

På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte, strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte orgel-, piano-, munnspill- og gitarsoli. Voksne karer, ja vel, men Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter igjen også etter at konserten er over.

Remme Brothers Band er:
Hans Cato Kristiansen – vokal, trommer
Aksel Tharaldsen – munnspill, vokal
Øivind Kristensen – bass, vokal
Lasse Hafreager – orgel, piano, vokal
Øystein Remme – gitar, vokal
Henning Remme – gitar, vokal 


OLÈ ASK & YELLOW CABS
Olé Ask har største delen av sin musikkarriere oppholdt seg i USA, utgitt 8 album og 10 singler og har også vært Grammy Award-medlem med stemmerett. Olé Ask har på tidligere utgivelser hatt med seg musikere som har spilt med noen av de aller største artistene, eks. Tom Petty, Rolling Stones, Stevie Nicks, Heart, Rod Stewart, Johnny Lang, Bob Dylan, Prince osv. 

Men nå tilbake i Norge hvor han har etablert bandet Olé Ask & Yellow Cabs. Bandmedlemmene, bortsett fra Olé Ask, har lang fartstid med norske band innen blues, rock, country. Bandet har spillejobber på John Dee, Herr Nilsen, Sosialen, Kafé-K, Lundetangen og festival support for blandt annet Helbillies

Bandets medlemmer:
Olé Ask – vokal, gitar
Henning Remme - gitar, vocal
Francesco Puddu - bass
Tom Marion Jonli - trommer, vocal
Frode Skinstad – tangenter, vocal

Dørene åpner rett før. Yellow Cabs starter 19:00, Remme Brothers går på ca. 20:00. Konserten varer til 21:00.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.