Bettan og Tom Mathisen

Vi møtes igjen!

Det blir show, musikk, humor og glede når Elisabeth «Bettan» Andreassen og Drammens egen Tom Mathisen slår seg sammen i forestillingen "Vi møtes igjen". Stjernene fra «Hver gang vi møtes» gir deg høydepunktene fra den populære TV-serien – og mye, mye mer. 

Både for «Bettan» og Tom har galskapen en helt sentral plass i hjertet, samtidig som begge to også er strålende musikere og artister som spiller på et bredt register. Sammen med orkesteret vil duoen sørge for at det både blir latter og toner til ettertanke. Og helt sentralt oppe i det hele: GLEDE!

Dette var årets sommershow på tradisjonsrike Park Hotel i Sandefjord, et show som fikk toppkarakterer av anmelderne og stående applaus av publikum. Så her er det bare å feste mobiltelefonene og sette setebeltene i flymodus! 

ELISABETH «BETTAN» ANDREASSEN
Her i Norge er vi gjerne på fornavn med våre mest folkekjære artister. Når vi snakker om Elisabeth Andreassen holder det med kjælenavnet. «Bettan» ble født i Sverige, med norske foreldre, og gjorde seg først bemerket på scenene hos søta bror. Etter hvert ble imidlertid Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, også populære her i Norge. Og da hun vant den internasjonale Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh i Bobbysocks skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie. Siden har det fortsatt å swinge av «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med andre artister på begge sider av grensen. Sist så du henne i «Hver gang vi møtes» på TV2 – like strålende som alltid.

TOM MATHISEN
For 40 år siden benket norsk ungdom i alle aldre seg foran fjernsynsapparatene hver lørdag, fulle av forventning, for å høre Tom si de evige ordene: «Universet, en uendelighet av stjerner og planeter…». Helt fra den gang har musikeren, skuespilleren og komikeren vært en av landets aller mest populære artister. Med elleville Prima Vera bragte han og kompisene Jahn Teigen og Herodes Falsk den komplette galskapen inn i norsk underholdningsliv. Senere fortsatte han å glede oss i tospann med Falsk. Komikerduoen ga ut hele 13 album, satte opp en rekke show, lagde TV-serier og spillefilmer. I vinter var han med i «Hver gang vi møtes» på TV2 – like gal som alltid.

 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.