Tabanka Dance Ensemble

Rhythm, Roots and Revolution

«Rhythm, Roots and Revolution» tar oss med inn i reggaens uttrykksfulle verden. Reggae er en musikkstil med store motsetninger, og det heter seg at den representerer selve livet; den tar oss med på tunge bølger av motstand, samtidig som den har en forfriskende bris av sommerglede og sorgfrihet. Musikken har uten tvil en sjel og en stemme, nå har den også fått en kropp. På scenen står Tabanka Dance Crew, et profesjonelt dansekompani som søker å representere det beste innen tradisjonell, moderne afrikansk og karibisk dans. «Rhythm, Roots and Revolution» er en forestilling som utforsker identitet og tilhørighet gjennom dans.

Tabanka Dance Ensemble ble stiftet av Thomas Talawa Prestø i 2007. Siden oppstarten har de markert seg som et ambisiøst og profesjonelt prosjekt som har stått bak en rekke anerkjente og kritikerroste danseforestillinger, blant annet i Den norske opera, og stått for utdanning og talentutvikling av over 60 dansere. Utøverne har bakgrunn fra mer enn 15 nasjoner og 4 kontinenter. Nesten 800 000 mennesker har sett deres helaftens forestillinger, og over 14 millioner har sett Tabanka på TV. I 2017 vant de OXLO-prisen for sitt inkluderende arbeid.  

Forestillingen varer i 1 time.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.