Kongen befaler

Bli med på TV-innspilling av høstens nye humorprogram

Bli med når Atle Antonsen og Olli Wermskog står i spissen for det stjernespekkede, fysiske humorshowet "Kongen befaler". Sammen skal de utfordre Bård og Vegard Ylvisåker, Calle Hellevang-Larsen, Maria "Piateed" Stavang og Siri Kristiansen i tant og fjas. Innspillingen skjer i Drammens Teater.

Antonsen inntar rollen som den allmektige hersker, og deler ut absurde praktiske oppgaver og utfordringer som de andre humoristene må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis i denne uhøytidelige, høytidelige konkurransen. 

Noen oppgaver har blitt filmet på forhånd og vises for aller første gang, andre oppgaver må de løse på scenen der og da. Humoristene må utføre oppgavene helt på egenhånd og aner ikke hvordan de selv, eller motstanderne deres har klart seg før de samles disse kveldene i Drammens Teater for å se på resultatet sammen. 

Showet filmes og skal sendes på TV Norge og Dplay som en av kanalens storsatsninger denne høsten! 

NB! Møt opp senest på tidspunktet som er anvist på billett. Våre barer holder åpent en time før. 

Grunnet at dette er en TV-produksjon som krever større plass i vår ærverdige sal, er det dessverre begrenset antall plasser tilgjengelig og ingen tilgjengelige plasser til rullestol.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

oktober
20.10 - kl. 17:30 Kjøp billett
20.10 - kl. 20:00 Kjøp billett
21.10 - kl. 17:30 Kjøp billett
21.10 - kl. 20:00 Kjøp billett
22.10 - kl. 17:30 Kjøp billett
22.10 - kl. 20:00 Kjøp billett
28.10 - kl. 17:30 Kjøp billett
28.10 - kl. 20:00 Kjøp billett