Bjørnov & Sunde

Etter pålegg fra Helsedepartementet blir alle publikumsarrangementer fra og med 12. mars til og med 26. mars innstilt. Begge disse forestillingene vil dermed bli flyttet, til henholdsvis 2. og 3. november. Din(e) billett(er) er gjeldende for den nye datoen. Ekstra informasjon vil bli sendt på SMS/e-post. Øvrige spørsmål? Les her.

NB! Ekstraforestillingen, som nå er flyttet til 3. november, har fått ny tidspunkt: 19:00! 

----

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

Det er ingen tvil at både vi og Drammenserne elsker disse to. Ved forrige besøk i Drammen ble showet utsolgt på rekordtid.

Dørene åpner ca 20 minutter før forestillingsstart. 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

november
02.11 - kl. 19:00 Kjøp billett
03.11 - kl. 19:00 Kjøp billett