Fine Blend og Holmestrand Storband

Høstkonsert

Holmestrand Storband så dagens lys i 1962, men allerede i 1946 var forløperen til bandet i gang. Det var Per Schulstad som startet det hele med Schulstad Danseorkester. Med sine over 50 år er bandet et av landets eldste storband og har et variert repertoir som spenner seg fra gamle klassikerer til nyere perler.

Storbandet kan se tilbake på over 50 aktive år med et utall konserter, opptredener på Drammen Elvefestival, Kongsberg Jazzfestival og forskjellige jazzklubber. Holmestrand Storband har i hele perioden hatt mange musikere fra drammensområdet, noe som også er tilfelle i dag.

Dagens musikalske leder er Frode Grøtting.

Vokalgruppen FINE BLEND ble startet i 2013 og er en Drammensbasert a capella gruppe som framfører pop-, musikal- og jazzinspirert musikk – med både stemning og humor.

Deres musikalske univers består av en fin blanding av stille og vakre melodier, og rytmiske og smittende låter – kun framført med bruk av stemmene. Målet for gruppen er å gi publikum en god opplevelse – som lagres lenge på den musikalske harddisken.

De åtte sangerne har stor spennvidde i den musikalske bagasjen, med erfaring fra blant annet Lier Kammerkor, Oslo Filharmoniske kor, swingjazz-band og Oslo Gospel Choir – for å nevne noe.

Vi har gleden av å presentere et spennende samarbeid på studioscenen hvor vi lover at det blir en stemningsfull kveld med vokal og storbandjazz i skjønn forening.


Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.