Judy Collins og Jonas Fjeld

Winter Stories med Chatham County Line

EKSTRAKONSERTER MED JUDY COLLINS OG JONAS FJELD (UTEN CHATHAM), FINNER DU HER

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommer til Drammens Teater med sin americanainspirerte konsert Winter Stories 11. og 12. februar. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere. «Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk» sier Fjeld.  

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.  

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen. 

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Drammens Teater for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

februar
11.02 - kl. 19:00 Utsolgt
11.02 - kl. 21:00 Kjøp billett
12.02 - kl. 19:00 Utsolgt
12.02 - kl. 21:00 Utsolgt