Forsvarets Stabsmusikkorps

Nyttårskonsert: New York

Forsvarets stabsmusikkorps gleder seg til å komme til Drammen Teater med en musikalsk hyllest til New York og musikken, komponistene og musikerne med tilknytning til denne byen.

Kveldens solist er svenske Evelyn Jons – en mangfoldig sanger og musikalartist med hele Skandinavia som arbeidsfelt. Evelyn har spilt en lang rekke roller i Chess, Cats, Guys and Dolls, West Side Story, Les Misérables og Chicago. Hun vender ofte tilbake som solist til de store orkestrene, og i Norge har hun sunget både med Kringkastingsorkestret (KORK), Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester & Opera.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester med sine 37 musikere. Korpset ble etablert i 1818 og er Oslos eldste musikkinstitusjon. Siden starten har korpset vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og ulike avdelinger i Forsvaret. Korpset har en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet i tillegg til jevnlige konserter i sitt eget øvingslokale og konserthus, Ridehuset på Akershus festning.

Dirigent: Oberstløytnant Lars Erik Gudim

Dørene åpner ca 20 minutter før forestillingen starter. 
Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.