Plumbo

20-årsjubileum

Grunnet den pågående pandemien, har dessverre dette arrangementet blitt besluttet avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine kostnader (eks. avgift) refundert fortløpende. For øvrige spørsmål, les her

----

Velkommen til 20-årsjubileumskonsert med Plumbo på Hovedscenen!

Plumbo er fra før kjent for slagere som «Bade naken», «Ting på Gli» «Møkkamann» og «Ola Nordmann». Katalogen av egenskrevet musikk har blitt solid, noe som er upåaktet med tanke på at bandet startet opp som et rent coverlåtband.

Låtene blir skrevet av gitarist og vokalist Lars Erik Blokkhus, med tekstbidrag fra Glenn Hauger på trekkspill og fløyte. Plumbo blander sjangere som folk, boogie, pop, og rock, og musikken betegnes ofte som festrock.

Tekstene er hverdagslige, folkelige, og har innimellom en humoristisk tvist. Musikken er ment for å lage god stemning, enten man er i bil, på fest, eller på jobb.

Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene. Bandet vant Spellemannsprisen for «Årets hit» i 2011, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell til opp til tre generasjoner. Bandet har mottatt en rekke platina- og gulltroféer, og har til sammen ligget 46 uker på VG-lista.

I 2020 har bandet 20-årsjubileum og dette feires med nytt album og en stor turné.

Plumbo består av: Lars Erik Blokkhus, vokal og gitar. Tommy Løken Elstad, bass. Glenn Hauger, fløyte og torader. Tor Erik «elg» Knutsen, trommer. Henning Hoel Eriksen, keyboard. Olivia McPeek Dvergsdal, fele.

Dørene åpner ca. 20 minutter før konsertstart. 
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Grunnet smittevernregler vil det IKKE være salg av drikke/snacks på Teatret. På enkelte barnearrangementer vil det være enkel servering.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.