Paal Flaata

Jubileumskonsert

Etter pålegg fra Helsedepartementet blir alle publikumsarrangementer fra og med 12. mars til og med 26. mars innstilt. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 4. september 2020. Din(e) billett(er) er gjeldende for den nye datoen. Ekstra informasjon vil bli sendt på SMS/e-post. Øvrige spørsmål? Les her.

----

Paal Flaata fyller 20 år som soloartist i 2020 og feirer med jubileumskonsert i Drammens Teater! Med som support er Einar Flaa. 

Vi har selvfølgelig kjent Paal som soloartist før dette, allerede som 17 åring kom hans første utgivelse, "Paal Flaata and the Chickenbrains", på kassett vel å merke... og tiden i Midnight Choir kjenner vi jo alle veldig godt til.

Men, denne kvelden feirer vi hans debutplate, "In Demand" som bli reutgitt i forbindelse med jubileet.

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998.

Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017).

Support: Einar Flaa

Einar Flaa er en låtskriver fra Melsomvik. I 2018 gav han ut sin andre soloplate «Silent String». Plata ble svært godt mottatt av pressen og er mye omtalt i Nederland, Belgia og Tyskland.

Da Einar Flaa oppdaget at hans egne bekymringer begynte å stå i veien for forholdet til kona og barna, startet han å lage musikk for å hylle dem. Etterhvert ble ikke denne musikken bare grunnlaget for ny plate, men også et oppgjør med egne bekymringstanker som stadig tok en større del av livet hans.

Det kommende prosjektet til Einar Flaa er en personlig skildring av dette oppgjøret. En reise, som for han selv, munnet ut i et klarere blikk på hva som er viktig og mindre viktig i livet. Første smakebit fra dette prosjektet er låten «When You Where Young»; en hyllest til kona Heidi, hennes barndom og oppvekst.

Einar Flaa går på scenen 19:00. Pause fra 19:25, før Paal går på scenen 19:45. Velkommen!

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.