Det beste av de beste

En helkveld med Gjert Ingebrigtsen og Kjetil Andre Aamodt

Velkommen til en kveld med to foredrag fra vinnerskallene Gjert Ingebrigtsen og Kjetil Andre Aamodt. 

Gjert Ingebrigtsen er mannen helt uten erfaring fra friidrett som klarte å bygge opp 3 sønner til Verdenstoppen i Friidrett. Hva er det som skiller denne mannen fra alle andre? Hvordan har han klart å skape verdensstjerner med små midler og ikke noe tradisjonelt apparat rundt seg og sin familie? I dette foredraget vil han fortelle sin historie om veien mot toppen. Et foredrag om valg og prioriteringer på veien mot drømmen om å bli best i verden.

Så har vi gleden å få høre Kjetil Andre Aamodt fortelle historien om sitt liv og karriere fra barndom til verdensstjerne, og om de personlige egenskapene og den kulturen han var en del av. En kultur som skapte gull for Norge. En kultur som gjorde han til en av verdens beste alpinister gjennom tidene. En kultur der du var alene 2 minutter ned bakken, ellers var du aldri alene men en del av teamet der laget var større enn deg selv

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.