En latterlig kveld med André Ulveseter

Bli med på en todelt helkveld og opplev komiker André Ulveseter sin unike formidlingsevne!

Vi starter kvelden med et foredrag utenom det vanlige. Her er det en god dose humor, men også interessant læring pakket inn i underholdningen. Etter litt faglig påfyll avsluttes kvelden med standup av beste kvalitet.

Komiker André Ulveseter står bak den populære Facebook-siden og de to bøkene «Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil». Basert på suksessen har han laget et fantastisk morsomt og faglig foredrag om særskrivingsfeil. Det er for eksempel forskjell på å fiske kake og en fiskekake, og man bør ikke jule nissen. Det morsomme foredraget, som har gått hele landet rundt i flere år, passer for absolutt alle og har blitt omtalt som «Beste norsktime siden barneskolen»!

Med hele to soloshow (Plenum og Negativ Optimist), utallige opptredener og over 20 år bak seg som standupkomiker, er André Ulveseter både allsidig og solid på scenen. Han underholder med alt fra hverdagshumor og selvopplevde erfaringer, til politikk og absurditeter - og når han først er i gang er det absolutt ikke langt mellom latterkulene!

André er en utrolig morsom og energisk bergenser som definitivt bør oppleves. Han er også en av to som driver standupklubben i Ålesund, som i tillegg til månedlige show også arrangerer standupfestival hvert år.

----------------------------

André Ulveseter er født og oppvokst i Bergen, men bosatt i Ålesund hvor han er pådriver for Stand-up Ålesund. Han begynte med stand-up allerede i 1997. Siden den gang har han reist land og strand rundt for å underholde alene, og sammen med kjente og ikke fullt så kjente komikere.

Han har bl.a. gjort supportjobber for Anne-Kat, Åsleik Engmark m.fl., og satte sommeren 2012 opp showet «Baderingenes Herrer» sammen med Roar Brekke. André opptredde også på Standup-festivalen i Oslo 2000, 2001, 2009, 2010 og 2011.

Praktisk info
Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.