VV – A Fabulous tribute to ABBA

Forestillingen er avlyst grunnet lokale restriksjoner. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert. Grunnet stor mengde refusjoner, kan refusjon ta opp til 1 måned. For mer informasjon om håndteringen av koronaviruset, se her: https://drammenscener.no/koronaviruset

-----

VV er lidenskap for ABBA! Bandet leverer et profesjonelt show av ypperste klasse både musikalsk og visuelt. Allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar publikum med på en tidsreise de sent vil glemme!

Musikere: 
Bandet har base i Oslo/Akershus med medlemmer godt etablert i musikkbransjen.

Elka Soppaland (Agnetha) står for ide og utvikling av konsept. Hun er musikklærer og en aktiv freelanceartist som opptrer på ulike kulturarenaer. Både som fiolinist og som sanger. Ikke bli overrasket om hun bringer fiolinen inn i Abba sin musikk for å skape en unik stemning.

Monique Eliassen representerer Frida sin vokal med masse energi og ektefølt musikkglede. Hun er en erfaren og mangesidig artist som stortrives i møte med publikum.

Gitarist Odd Gunnar Frøysland er en dyktig musiker, musikkprodusent og musikkpedagog. Han opptrer ofte på konserter i Oslo og andre steder i landet med ulike prosjekter.

Bassist Karl-Joachim Wisløff er tidligere medlem av bandet Orango. Freelance bassist og låtskriver,  som har spilt med en rekke ulike norske band og drifter til daglig Bonker Studio som tekniker og produsent. Musikeren spiller i en jazztrio og er den nye bassisten i ABBA tributebandet Voulez Vous siden januar 2020.

Lars Berntsen er trommeslageren i Voulez Vous. Lars er frilans muskier og pedagog opprinnelig fra Telemark. Etter å ha blitt ferdig utdannet lektor i rytmisk musikk ved UiA
i 2018, bor han i dag i Oslo, spiller og underviser i ulike sjangere og konstellasjoner.

Øystein Folkedal er pianisten i Voules Vous og studerer til daglig på jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole. Rogalendingen er en allsidig pianist som liker gjerne å spille popmusikk som for eksempel swingjazz. Øystein fokuserer på detaljer og dynamikk i ABBA tributebandet og bidrar til et vakkert og nyansert lydbilde. Hans soloer gir de kjente låtene et moderne utrykk.

Et show du kommer til å huske! 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Forestillingene starter presis. Dørene til Studioscenen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling.

Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

desember
12.12 - kl. 17:00 Avlyst
12.12 - kl. 19:00 Avlyst