Mikael Wiehe & Ebba Forsberg

Dylan på svensk

Mikael Wiehe og Ebba Forsberg har sunget Dylan-låter på svensk i mange år, med stor suksess! Med Mikael Wiehes lett gjenkjennelige skånske røst og Ebba Forsbergs nydelige vokal blir Dylans tekster og melodier løftet fram på nytt.

Mikael Wiehe en av Sveriges fremste låtskrivere og sangere. Han har markert seg sterkt politisk i alle år og hans tekster handler ofte om politikk sett med folkets øyne, om det han mener er feil og urettferdig. Han har en stor og trofast fanskare i Norge som har fulgt ham med begeistring i disse årene.

Ebba Forsberg er kjent i Sverige som sanger og skuespiller. Hun har tolket blant annet Bob Dylan, Leonard Cohen og Tom Waits, både som solo-artist og i samarbeid med flere av Sveriges mest kjente artister.

Bob Dylan besøkte Sverige første gang i 1966. Etter å ha landet på Arlanda ble han kjørt av Lasse Berghagen (i Lil-Babs sin Mercedes til hotell Flamingo i Solna. Sånn starter kjærlighetssagaen mellom Sverige og Dylan. 

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.