Toralv Maurstad & Rune Alver

I anledning Drammens Teaters 150-årsjubileum, gir vi deg mulighet til å oppleve enkelte utvalgte forestillinger til en jubileumspris (150,-). Velg "Jubileumspris" for å benytte deg av tilbudet. 

13. februar byr Drammens Teater på forestilling med norsk teaters nestor og ikke minst en stor Drammens Teater-venn Toralv Maurstad. Forestillingen Toralv Maurstad, Rune Alver gir et innblikk i teaterfamilien og hvordan det var å vokse opp med de berømte skuespillerne Tordis Maurstad fra Kristiansund og Alfred Maurstad fra Nordfjord som foreldre. I dette hjemmet handlet alt om teater. 

Rollene ble innstudert i intenst samspill med skuespillernes egne liv og følelser. Det var likevel ingen selvfølge at sønnen skulle bli skuespiller. Forestillingen forteller om hvordan dette skjedde og om hvordan Toralv Maurstads egen skuespillerkarriere utviklet seg. Med en musikkelskende mor og en far som var hardigfele-virtuos, stod musikken alltid sentralt både på scenen og i hjemmet. Pianisten Rune Alver står for de musikalske bidragene i forestillingen.

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Forestillingene starter presis. Dørene til hovedsalen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter. På kveldsforestillinger holder baren åpen fra en time før forestillingens start.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.