SwingCompagniet

Foajékonsert

SwingCompagniet inviterer til foajékonsert med gjestene: Cecilie Schilling og Joseph Angyal.

Cecilie Schilling er klassisk skolert fra Norges musikkhøyskole og Operaskolen i Gøteborg, men synger gjerne andre genre som musikal, jazz, gospel og viser. Hun har i 9 år hatt en av hovedrollene i sommermusikalen «Den gode hensigt» i hjembyen Svelvik. Cecile jobber også for Kattas figurteaterensemble, og har turnert med forestillingen «Katharinas stemmer» rundt om i Norge, der hun også viser sine ferdigheter som dukkespiller og buktaler. På jazzfronten har hun jobbet med Magnolia Jazzband, Cellar Jazzband, Røshnes Jazzband, Holmestrand storband m.fl. De siste to årene har Cecile hatt et samarbeid med jazzpianist Ivar Antonsen og de har gjort flere konserter i regi av Fossekleiva kultursenter.

Jeseph Angyal har studier i musikk både i Ungarn og Norge. Han er musiker, komponist, kapellmester og musikalsk leder for Brageteateret. Han har opp gjennom årene spilt i ulike sammenhenger og i mange forskjellige grupper og ulike sjangere. Joseph er en multi – instrumentalist og spiller fløyte, saksofoner og fiolin sammen med oss på denne konserten. I tillegg spiller ha blant annet cello, blokkfløyte og panfløyte for å nevne noen flere instrumenter. Livet til Joseph er fylt av musikk. Eller vi kan si: Joseph er MUSIKK:

SwingCompagniet ble etablert høsten 2016. Orkesteret spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesteret beveger seg i det musikalske landskapet mellom svingende dixieland og storband musikk, samt jazzballader ispedd blues og latinamerikanske rytmer. «The American Songbook» står sentralt i orkesterets repertoar. SwingCompagniet har på kort tid blitt meget populært i Drammensområdet og har med sitt repertoar nådd et bredt publikum. Konsertene har vært godt besøkt. Orkesteret har 12 medlemmer, hvorav 2 vokalister, og alle har lang erfaring innenfor ulike musikksjangere og medvirker på ulike musikkarenaer.  

Orkesterets besetning denne dagen er: Are Ølberg vokal, Tom Nilsen altsaksofon og klarinett, Dagfinn Berge tenorsaksofon og klarinett, Trond Anderssen barytonsaksofon, klarinett og bassklarinett, Yngve Greni trompet og flygelhorn, Marianne Olsson trompet og flygelhorn, Sven Arne Trolsrud trombone, Raymond Enersen gitar, Kari Bergaplass piano, Runar Tveten el-bass, Ingar Andresen trommer.

Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.