Aynur | Hedûr

Grunnet spredningen av coronaviruset, har Drammen Scener innstilt samtlige arrangementer inntil 4. mai. Dette arrangementet er besluttet flyttet til Studioscenen på Drammens Teater den 16.10.2020. Dørene åpner 19:00. Konsertstart 19:30. Unummererte sitteplasser. Din(e) billett(er) er gjeldende for den nye datoen. Ekstra informasjon vil bli sendt på SMS/e-post. Øvrige spørsmål? Les her.

----

Aynur Dogan har med sin fantastiske vokalstil blitt en av Tyrkias mest kjente og mestselgende artister. Som artist har hun vært opptatt av å ivareta og dele sin kurdiske kulturarv og musikktradisjon. Gjennom å tolke de flere hundre år gamle melodiene og tradisjonene på nytt, har hun nådd et publikum langt utenfor Tyrkias grenser, og spredd kurdernes rike musikkarv til et internasjonalt publikum. På grunn av dette har Aynur blitt et forbilde og kulturelt ikon for mange kurdere over hele verden. 

Aynur har samarbeidet med en rekke internasjonale musikere, inkludert Yo-Yo Ma og Silk Road Ensemble, Kayhan Kalhor, Javier Limón, Kinan Azmeh og flere. 

Som liveartist er har hun en unik tilstedeværelse, med en stemme som rommer både glede og sorg på en gang. Hun har blitt beskrevet som å ha «en stemme som griper dypt inn i sjelen og river i hjertet». Vi er derfor sikre på at denne konserten blir en uforglemmelig opplevelse.  

«Whenever she takes a melody, she makes it her own, transforming it into something beautiful, and every note, every microtone, every word reaches depth and unparalleled beauty. She is a reason to love live music for centuries.» -  Javier Limon  

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 19:30. Unummererte sitteplasser.

Arrangør: Interkultur