Seven Drunken Nights

The Story of The Dubliners

Grunnet den pågående pandemien har denne konserten blitt flyttet til 14.09.2022. Dine billetter er gyldig for ny dato. Passer ikke ny dato, trykk her. Frist for å søke refusjon er 20. september 2021. 

----

Etter en utsolgt turné i Storbritannia og Norge, flere utsolgte show i London’s West End og 69 show i Nederland, kommer Seven Drunken Nights – The Story Of The Dubliners tilbake til Norge for tredje gang.

Dette to timer lange showet gjenskaper musikken og historien til Irlands favorittsønner The Dubliners. Showet forteller om en karriere som strekker seg over 50 år for Ronnie Drew, Luke Kelly, Barney McKenna, Jim McCann, Ciaran Bourke og John Sheahan.

Talentfulle musikere og vokalister bringer nytt liv til Dubliners ikoniske musikk. Men dette er ikke bare en konsert. Historien til The Dubliners fortelles av showets karismatiske hovedvokalist og kreative regissør, Ged Graham. Et spesielt designet scenesett hensetter publikum til Dublin’s gater og O’Donoghue’s Pub, hvor The Dubliners historie startet.

Showet skaper en autentisk stemning og innlevelse, hvor publikum rives med og synger og klapper til låter som The Wild Rover, The Black Velvet Band, The Irish Rover, Molly Malone, Finnegan’s Wake, McAlpine’s Fusiliers og selvsagt The Seven Drunken Nights.

Kort sagt er denne feiringen av The Dubliners en feiring av irsk musikk. Det er en kveld full av humor, musikk og ‘craic’ (irsk for underholdning, spøk, artig småprat og morro).

Seven Drunken Nights er:
Ged Graham
Danny Muldoon
Billy Barton
Paddy Ryan
Benjamin Gunnery
Max Gray

‘5 Stars - Theatre and Performance’ - Irish World
‘Fikk taket til å løfte seg med The Dubliners’ - Agderposten

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.