Elin Furubotn og Torbjørn Økland

Foajékonsert

Elin Furubotn, en av landets fineste låtskrivere innen visepop og singer/songwriter-tradisjonen , er ute med sitt åttende album BLIKK. Hun feirer 20 år som plateartist og er på en lang Norgesturne sammen med Torbjørn Økland. De to har hatt mange konserter sammen siden Økland sluttet i Vamp for få år siden, og høstet strålende kritikker.

Elin har hatt en rekke låter på NRK radio de siste ti årene og en av de mest kjente låtene er nok duetten hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester; «Så lett det kan ver» (2014). Elin har også gitt ut album og turnert i Tyskland, norske tekster til tross. Hun fikk en internasjonal pris i USA for musikken sin (2013). 

Sangene til Elin handler ofte om det hverdagslige – om små og store ting med en god dose humor, men også alvor og undring. Elin ønsker å formidle håp gjennom sin musikk. Fortelle at skrammer er fint. At bekymringer ikke har hjulpet noen, og at det er sunt å leke og le mer.

Furubotn har en fantastisk formidlingsevne på scenen, med sin stemme og sin gitar. Tekstene er gjenkjennbare for folk flest og publikum kan glede seg til en varm og intim konsertopplevelse, med humor og kloke betraktninger omkring livet. Økland løfter sangene til nye høyder med sitt musikalske talent, og håndterer både mandolin, trompet og koring. 

Foruten digital utgivelse av jubileumsplata BLIKK, har Furubotn med seg fersk CD og Vinyl i kofferten, designet av kunstneren Per Dybvig.

Unummererte sitteplasser. Begrenset antall billetter. 
Praktisk info
Ligger i Teatrets glassfoajé. En koselig og intim scene for de gode opplevelsene. Unummererte sitteplasser.

Du finner svar på flere spørsmål her.