Sigrid Bonde Tusvik

Heks on the Beach

Grunnet de nye tiltakene har arrangementet blitt flyttet fra 17. desember 2021 til 10. mars 2022. Dine billetter gjelder for den nye datoen. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post for mer informasjon. 

----

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling! 

Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?

Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt?  

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014) , «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).

Terningkast 5: «Skarp, gutsy og veldig morsom. Terningkast heks»
- VG

Terningkast 5: «Styrtmorsom og viktig. Kan ikke huske å ha sett så mye bedre på en norsk standupscene»
- NRK

Terningkast 5: «Sigrid Bonde Tusvik imponerer i sitt første soloshow. Publikum elsker det»
- DAGSAVISEN

Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme! 

Regi: Martin Beyer-Olsen
Tekstredaktør: Pernille Johnsen
Lyddesign: Kjetil Husøy
Lysdesign: Daniel Sørensen

Praktisk info
Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.