Judy Collins og Jonas Fjeld

Winter Stories

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til etter påske. Konsertene i februar er avlyst og satt opp på nye datoer. Alle som opprinnelig hadde billetter til februar-konsertene har forkjøpsrett på disse billettene frem til 18. februar kl. 12. 

Alle billetter for februar-konsertene vil bli refundert til samme kort det ble kjøpt med (har du fått nytt kort, vil kortutsteder løse dette). Grunnet stor mengde refusjoner, kan refusjon ta opp til 1 måned. Les mer her.

----

Judy Collins og Jonas Fjeld kommer til Drammens Teater med sin kritikerroste konsert Winter Stories. Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.  

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.  

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Drammen for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.  

Velkommen!

PS: Denne konserten er uten Chatham County Line. Deres konserter i februar med Chatham, finner du her.  

Utdrag fra media:

Den fineste vinterplaten på mange år – Drammens Tidende

Tenn i peisen, hell i gløggen og start vinteren med Judy og Jonas – Stavanger Aftenblad

Det skal vise seg å være en perfekt miks av folk/viser, country og bluegrass – med en liten dose jazz – Dagbladet  

(...) et album som er lett den beste musikalske nøringsveden et voksent publikum kan ønske seg denne sesongen – Klassekampen 

Den amerikanske folkelegenden Judy Collins har laget et album med Jonas Fjeld og hans sammensvorne i Chatham County Line. Resultatet høres like fint ut som det ser ut på papiret – Dagsavisen


Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Gamle og tradisjonsrike Hovedscenen i Drammens Teater.

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager - ta kontakt med oss for bestilling av disse setene.

Grunnet smittevernregler vil det være salg av drikke/snacks på Teatret til bord via tjenesten Ordr. Bordene står i foajéen og i gangene/salene i selve Teatret.

Toaletter finnes i hver losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren).

NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Du finner svar på flere spørsmål her.

Alle forestillinger

april
12.04 - kl. 19:00 Utsolgt
13.04 - kl. 19:00 Utsolgt
15.04 - kl. 19:00 Utsolgt
16.04 - kl. 19:00 Utsolgt