Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 
 

Transport

 
 

Det er ikke så vanskelig å komme seg til Drammens Teater, enten du har bil, bruker beina eller tar kollektivt (anbefales!).

Tar du tog?

Ta en av de mange togene som går til Drammen Togstasjon. Derifra er det en fin ti-minutters gange til Drammens Teater.

Tar du buss?

De fleste bybussene i Drammen stopper på Torget Vest/Bragernes Torg. Derifra er det et par minutters gange til Drammens Teater. I tillegg kjører Timesekspressen linje 1, kjører Notodden-Kongsberg-Drammen-Oslo hver dag (rutetabell finner du her).

Behov for taxi?

Vi har en egen bestillingsenhet i hovedbaren. Legg inn ønske om taxi på denne enheten og en taxi vil ankomme så fort som mulig. Tjenesten er levert av Elvebyen Taxi.

Kommer du med bil?

Plott inn Øvre Storgate 12, 3018 Drammen!

I området rundt Drammens Teater finnes det flere kommunale gateparkeringer i tillegg til flere private parkeringsplasser og parkeringshus. Drammens Teater har ingen egne parkeringsplasser. I Drammen er det gratis parkering på visse parkeringshus etter klokken 16:00 på hverdager og fra klokken 12:00 på lørdager. Les mer her.

Rett utenfor inngangen til Drammens Teater finnes det egne handicap-parkeringsplasser.