Har du spørsmål til å kjøp av billetter på Union Scene? Kanskje vi kan hjelpe deg nedenfor!

Hvor finner jeg mine billetter?

Alle billetter du kjøper via oss vil bli sendt til deg via e-post. Finner du det ikke i din hovedinnboks, sjekk gjerne spam/søppelpost. Du kan også logge inn på vårt billettsystemet Tix og finne dine billetter. Logg inn på denne siden.

Når starter konserten?

Tidene vi oppgir i programmet på våre nettsider er tid for når dørene til scenen åpner (dersom ikke annet er oppgitt). Så fort nøyaktig tidspunkt for konsert er klart legger vi ut informasjon om dette på hjemmesider. Vi anbefaler dere å møte opp i god tid for å unngå kø og få en mest mulig behagelig konsertopplevelse.

Under 18 år? Vergeskjema og -ordning

Det er i utgangspunktet en aldersgrense på 18 år på alle våre konserter, dersom ikke annet er oppgitt. På noen av våre arrangementer tilbyr vi imidlertid en vergeordning, slik at ungdom mellom 13-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 30 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. Sjekk arrangementet på våre nettsider for å se om konserten har vergeordning. Ta kontakt med oss før du kjøper billetter, dersom du er i tvil om konserten du vil på har vergeordning.

Du kan laste ned og fylle ut vergeskjema på forhånd, trykk her for å laste ned.

Hvor kjøper man billett?

Du kan kjøpe billetter til alle Drammen Sceners forestillinger på http://drammenscener.no, via vår billettleverandør Tix og/eller i billettluka på Drammens Teater. Billettluka på Drammen Scener er åpen tirsdag til fredag fra 14:00 til 17:00. Du kan i samme tidsrom kjøpe billetter ved å ringe billettluka på 32213100.

Merk at vi ikke tar i mot kontanter på billettsalg på Union Scene. Kun kort.

Kan dere sende billetter per post?

Nei, dessverre. Vi tilbyr kun å sende billetter per e-post og/eller fysisk print via vår Billettluke.

Hvor bruker jeg gavekortet mitt?

Du kan benytte deg av gavekortet ditt ved alle kjøp via våre nettsider. Etter at du har valgt antall billetter, vil du få opp muligheten til å benytte deg av ditt gavekort. Legg inn ditt gavekortnummer og PIN-kode for å benytte ditt gavekort. Du kan også benytte deg av ditt gavekort ved kjøp av billetter i vår billettluka.

Kan jeg refundere billetten min?

Kjøpte billetter (eks. billettavgift) refunderes kun ved avlyste arrangementer.

Har jeg angrerett?

Nei, billetter til konserter, forestillinger og hotellovernattinger er ikke dekket av angreretten.

Hva er 'Bizzypris'?

Det er en egen pris for ungdommer som bruker appen Bizzy, en eventapp for ungdom mellom 13-21 år i Buskerud. Prisen er kun tilgjengelig via appen og gis ikke til andre utenom bruk av denne appen. Appen støttes og lages av Buskerud Fylkeskommune. Les mer på bizzy.no.

Jeg vil kjøpe over 10 billetter, men får det ikke til?

Av forskjellige grunner tillater ikke billettsystemet kjøp av over 10 billetter over internett. Ta gjerne kontakt med oss for gruppebestillinger.

Mat og drikke på arrangement

Det er ikke tillatt med medbrakt drikke eller mat på våre arrangementer, med mindre noe annet er spesifisert.

Hittegods

Send oss en e-post på post@drammenscener.no og vil besvare deg så fort som mulig. Gjenstander som er gjenglemt og ikke hentet innen én måned vil bli kastet.

Har du noe mer du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss: chat: Facebook Messenger e-post: billett@drammenscener.no telefon: 32213100