Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 

Høsten på Union

 
 

Sommeren er på hell – noe som betyr både kaldere vær og mørkere dager. Det er disse dagene hvor arrangementer på Union er ekstra deilige. Varme og lyse opplevelser står i fleng. Nedenfor er bare ett lite knippe av de mange opplevelsene denne høsten:

Michelle Ullestad – 03.11

Denne utrolige spennende nykommeren i det norskspårkelige popuniverset. April i 2022 slapp Michelle sin EP «SOL» som høstet gode kritikker og hvor alle singlene ble listet på nasjonal radio. Et sjeldent låtskrivertalent vi gleder oss til å se på Union. Konserten er endel av UNIONung – fra 13 år og oppover. Les mer.

Stig Brenner – 04.11

Bare 12 nordiske byer får besøk av en av landets største artister denne høsten/vinteren. Drammen er en av stedene. Det er bare ett år siden han spilte sin aller første solokonsert, for et utsolgt Oslo Spektrum. Vi gleder oss til han skal ta med seg Drammen inn i sitt univers. Konserten er endel av UNIONung – fra 13 år og oppover. Les mer.

Hellbillies – 18.11

Suksessen som aldri stopper – nå tar de turen til Drammen igjen! Det er vanskelig å velge hva man skal skrive om dette legendariske bandet. Hvilke Spellemann-priser skal man trekke frem? Hvilke salgsrekorder? Det har blitt endel opp gjennom. Det hardtarbeidende bandet er tilbake på Union i november. Les mer.