Vi ser at du bruker Internet Explorer. I likhet med mange andre nettsider kan det være feil visning av vår nettside via denne nettleseren. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser som f.eks. Google Chrome.
 
 

Konsertvettregler

 
 

For best mulig konsertopplevelse for deg og andre, har Norske Konsertarrangører laget noen enkle regler, eller tips om du vil!

1. Pakk riktig og kle deg etter forholdene

Det er ikke tillatt å medbringe skarpe og tunge gjenstander til våre arrangementer. De fleste arrangørene på våre hus tillater ikke bruk av profesjonelt opptaks- og kamerautstyr – legg det gjerne igjen hjemme! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko. Ha fulladet mobil.

2. Vis miljøvett

Reis kollektiv, gå eller bruk sykkel til arrangementet dersom det er mulig. Konsertområdet er hyggeligst om alle er med på å holde det rent og bidrar til sortering av avfall.

3. Gjør deg kjent

Du finner oss på Grønland 60. Når du kommer til oss, skaff deg selv en oversikt over hvor det er toaletter, servering, førstehjelp og (nød)utganger. Da vet du hvor du skal gå dersom behovet melder seg.

4. Ta vare på hørselen

Bruk ørepropper og ta pause(r) fra høy musikk. Ørepropper får du i våre barer.

5. Ta hensyn og vis respekt

Ikke bidra til press i kø eller foran scenen. Gå mot siden eller skrått bakover hvis du vil ut av mengden. Vær oppmerksom der det samler seg mye folk, som ved serveringssteder, toaletter og inn-/utgang.

Respekter de som vil få med seg konserten og lytte til musikken – begrens høylytt plapring.

6. Lytt til kroppen

Spis godt og drikk rikelig med vann. Hvis du ikke er i form er det aldri for sent å snu. Du finner dunker med vann ved alle våre barer.

7. Bruk hodet

Ikke spill helt og bland deg i situasjoner som kan bli farlige. Tilkall vakter dersom du oppdager noe du synes er ubehagelig eller er bekymret for.

8. Respekter sjenkeregler

For høyt alkoholinntak forringer din og andres konsertopplevelse. Stopp i tide.

9. Si fra hvor du går

Si i fra til venner dersom du forlater arrangementet og opplys om hvor du skal. Avtal gjerne et fast møtepunkt i tilfelle dere kommer bort fra hverandre.

10. Lytt til erfarne konsertfolk

Følg oppfordringer som kommer fra arrangør og vakter.