Deathcrush

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til etter påske. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 11. juni 2021. Dine billetter er gyldig for den nye datoen. NB! Nytt tidspunkt har nytt tidspunkt. Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 12. april.

---

Dykk ned en gang for alle, og spreng kaninhullet med Deathcrush - i duo format!

Lenge har Oilskin, Vidar Evensens og Linn Nystadnes’ weirdo støy-sideprosjekt/ et brutalt, Industrielt overfall i en klubb på bad trip, fungert som lab for hovedprosjektet deres Deathcrush, og en kveld smelter de to sammen.

Ved hjelp av bl.a. manipulasjon av stemme, gitarer, trommer og div. circuit bending, dronete synther, og garantert gong, vrir Deathcrush om på nytt og gammelt materiale til hypnotisk, merkelig catchy, drivende støymusikk du kan danse inni deg til, kanskje.

Dette blir… spesielt, som de sier i Haugesund. Evt. en heftig og eksperimentell ritualistisk kveld, hvor anlegget på skal få vist hva det er godt for.»

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.