Bugge Wesseltofts The Organ Club

Den Internasjonale Jazzdagen 2021

Vi oppfordrer publikum til å forholde seg til regjeringens råd om å ikke krysse kommunegrenser for å dra på arrangementer. Rådet gjelder inntil videre.

---

Den internasjonale jazzdagen samler lokalsamfunn, skoler, kunstnere, historikere, akademikere og jazzentusiaster over hele verden for å feire og lære om jazz og dens røtter, fremtid og innvirkning; øke bevisstheten om behovet for Inter kulturell dialog og gjensidig forståelse; og forsterke internasjonalt samarbeid og kommunikasjon. Hvert år 30. april anerkjennes denne internasjonale kunstformen for å fremme fred, dialog mellom kulturer, mangfold og respekt for menneskerettigheter og menneskeverd; utrydde diskriminering; fremme ytringsfrihet; fremme likestilling; og styrke ungdommens rolle i å gjennomføre sosial endring.

Det er med stor glede å markere den Internasjonale Jazzdagen 2021 med Bugge Wesseltofts The Organ Club med saftige rytmer, jazz, verdensmusikk og soulmusikk inspirert av Orgel klubber i New York og Chicago. En hel mengde musikere og artister har vært innom dette prosjektet, men etterhvert samlet det seg en kjerne rundt medlemmene som er med nå.

Medvirkende artister:
Bugge Wesseltoft - Hammond B3
Beady Belle – Vokal
Oddrun Lilja – Gitar, vokal
Taro Cooper - Slam Poesi. Rap
Shannon Mowday - saksofoner
Bafana Nhlapo - Vokal og perkusjon
Sidiki Camara - Vokal og perkusjon
Charles Mena - Trommer

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.