Fieh

I lys av smittesituasjonen og nåværende regler vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer inntil videre. Dette arrangementet er besluttet flyttet til 25. juni 2021. Dine billetter er gyldig for den nye datoen.

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 22. juni.

---

Fieh har som sin målsetning å levere engasjerende kvalitetsmusikk til sitt publikum - både live og på plate. Bandet slapp sitt debutalbum «Cold Water Burning Skin» på anerkjente Decca Music, til strålende anmeldelser. De ble også nominert til beste pop-gruppe under Spellemannprisen samme år. Det musikalske kollektivet er virkelig i ferd med å sette sitt preg på musikkbransjen langt utover Norges grenser. 

Fieh kombinerer vibber fra musikalske æraer, før bandmedlemmene var påtenkt, med et moderne uttrykk. Bandet legger ikke skjul på at de synes instrumentene låt bra på 70-tallet, og henter inspirasjon fra jazz, funk R&B og soul, side om side med pop og hiphop fra de siste to tiårene. Bandets kjerne er Sofie Tollefsbøl (vokal), Ola Øverby (trommer), Jørgen Kasbo (gitar) og Andreas Rukan (bass). 

Alle som har opplevd en konsert med denne gjengen, vet at det er en opplevelse av de sjeldne. Man skal være rimelig iskald for å ikke la seg rive med av energien og tilstedeværelsen som formelig oser av scenen. Det er rett og slett få norske band som kan sammenlignes med Fieh!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. NB! Begrenset antall billetter. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.